everything changes, but beauty remains

jag har tappat jättemycket. 
tappat massa av min positiva anda. tappat massa av mig själv. igen. på bara några veckor, om ens det.
märks när jag slutar blogga, och allt blir helt tomt. alltså i princip tomma inlägg.  inte bara bloggen, utan jag blir tom inuti, och kommer mig inte för med något. haha och jag börjar bita på naglarna. vilket jag gör, dem ser skitäckliga ut. igen. de som va så fina i höstas. tråkigt.
 
hoppas än en gång att mina både små och stora deppressions attacker är hormoner så dem försvinner med åren. vilket dem gör mer och mer, men får ju ändå mina nergångar när allt blir svart. frågan är varför? jo oftast händer det något negativt, och då dras resten med. svart eller vitt. sån är jag, ganska irriterande. tur att jag emellan dem här perioderna, som är både långa och korta, mår skitbra. önskar bara att jag kunde må skitbra hela tiden. blir så trött på mig själv och dessa nedgångar. sen är jag en vädermänniska. som många andra. det är lättare att bli bedrövad på vintern när det är mörkt. that's the fact. det roliga är att jag får höra flera gånger i veckan att jag är "positiva sofia", att jag alltid är superglad och superpositiv, att inget kan få mig ur mitt glada tillstånd och att jag inte ens kan vara arg. vissa vet att det visst är så. MEN: som sagt, är oftast bara glad. därför  är det så de flesta känner mig. som en genomglad person, de flesta har aldrig sett mig annat än glad. sjukt egentligen.
 
 
men vet ni vad som är bra då? om man upptäcker i tid att man är påväg neråt, och att man då räddar sig innan det blir svårare och svårare att dra sig ur det. faktum är att den här terminen i skolan är redan det tuffaste jag varit med om. både i skolväg och allt annat. wow. tur att jag håller på att rädda upp min situation, och ska plocka fram min kämparglöd som kommer när det blir tufft. för att visa alla jävlar att jag visst fixar allt. men man måste få vara lite svag också, ibland. faktiskt. så kommer folk och säger till mig: du är den starkaste personen jag känner. och den sortens människa tänker jag fortsätta vara. ända till slutet. som alltid.
 
så om nu dessa periodiska neråtgångar i mitt psyke ville sluta hemsöka mig så skulle allt vara lättare.
någon som håller med? det här är faktiskt för att hjälpa er lika mycket som det hjälper mig. att ge er ork till att fortsätta när det är tungt. för man orkar alltid, egentligen. bara att ta tag i sitt förbannade skitliv, och göra något åt det.
 
jag skulle vilja berätta vad som är det tuffa, just nu. och allt det som har varit. men det kan jag inte, inte än. det går bara inte. men det spelar ingen roll, för alla ni som läser det här: även om man har små eller stora problem, så bara kämpa. ett litet problem för mig kan vara ett jätte stort för dig, eller tvärtom. det löser sig, det löser sig alltid till det bästa. så är det bara. det jag ville säga med det är att inget problem är för litet. MEN, om det är skitsaker så bara släpp det. och om du inte klarar allt själv, vilket är mänskligt, så fråga om hjälp. det är okej. hjälp att reda ut tankar, att få prata ur sig eller hjälp med lösningar till problem. men sanningen är den att det mesta går att lösa med hjälp av sig självt. låter det krångligt? inställningen man har om saker, om sig själv. den kan lösa hur mycket som helst. börja med den. ta sedan tag i det andra. 
en tanke ställare: kan du göra något åt problemet? om svar ja: gör nått åt det då. klart. om svar nej: nähä okej släpp det, gå vidare. klart. inte riktigt så enkelt, men det blir enklare om man tänker så. faktiskt. eller så tänker man såhär: det blir så krångligt som man gör det till. ELLER: det blir så enkelt som man gör det till. 
 
nu plockar vi fram motivationen i detta äckliga vintermörker och taggar mot att snart våren är här, och att allt känns lättare då! TJOHO INTE LÅNG TID KVAR TILLS DET HÄR! inte för att jag älskar att vara ful eller så.

ibland är skolan bra generös, bara ibland

 
eller hur, helt sjukt. kondomer och en lott, som jag faktiskt vann storvinst på. tjoho :PPPP

söndagsmys


det mystiska rummet

när man bor i ett gammalt stort hus som jag gör så händer det spännande saker. när man tar bort bokhyllor så kommer det fram en dörr. det kallar jag spännande!

skål!

finmiddag, aningen mörk bild, och nu mot partylandet Hahaha wöööö :D

genius

det är 20 minus här i fagersta. på riktigt ja. och vet ni vad småbrudar har på sig? skinnjackor. 
jag blir så fruktansvärt trött.
vi har alla varit i det stadiet tror jag.
när jag var där hade jag skinnjacka och en hyffsat varm vinterjacka. men vet ni vad? när jag gick till och från skolan var jag tvungen att ha den uppknäppt, för att det var fult att ha jackan knäppt.
seriöst, för det första: ingen ser en ändå när man går till och från skolan.
och för det andra: undra vad som egentligen är fult när det är sånna här cpvintrar, att ha en knäppt eller en uppknäppt jacka? eller att ha en vinter jacka eller en skinnjacka? värt att tänka på. blir så trött på tjejjerna, för att jag vet själv hur sjukt mycket man frös. man frös fan ihjäl hela tiden i stort sett. åh nu suckar jag: SUUUCK. snälla tänk på eran hälsa. klä på er ordentligt.
 
gjort bilden själv, visst är den fin? ;)

rocky the dog

försökte få fram mina skor och min jacka. om han inte ligger ivägen så ligger han på dom, och så är han så morgontrött så han vägrar flytta på sig. åh min älskade hund, vad skulle jag göra utan dig ?

cool när jag var liten..

tittat igenom gamla kort, och herregud säger jag bara vad jag skrattat åt migsjälv :D

estetisk versamhet

kommer få ig på den här, det ska bli en skål. haha herregud

partyy

chillar (det står för shottar) i baren, snart mot krogen!

bästa bror!

och ja, han fyller tolv idag den jäkeln. dom växer upp så fort :'( wääää hahah höhö hehe hoho

hahaha WIN!

ska jag säga som tjej, men jag gör faktiskt inte så. inte nuförtiden iallafall hahaha ehm. harkel :PPPP

skön handling

 
Mamma ville att jag och min lillebror skulle handla mat till när vi ska vara själva hemma två dagar.
Och ja, rent tekniskt så gjorde vi ju det. Handlade mat alltså.

tamittliv.se


jag vill hem.

idag är det exakt fem månader kvar till studenten. herregudars vad jag längtar.

bland de bästa jag sett

tecknade krokodiler, ja vad ska man säga!

bland de bättre dagarna i mitt liv

och dem hade jag i norrköping.
så jävla roligt och sådana sjuka minnen som alltid kommer sitta kvar, orkar inte dela med mig nu då jag precis kommit hem från en nästan tre timmars bilfärd plus att vi sammanlagt inte ens sovit kanske fem timmar de senaste två dagarna och inte speciellt mycket dagarna innan det.
uh liksom. wow. jag som behöver sova tolv timmar per natt typ.
men fyfan går inte att beskriva hur bra man kan ha det. träffat så sjuuuukt mycket nytt roligt folk. fagersta kan dra sig i gruset ungefär haha. fast vi är bättre på att dricka sprit, jag har upptäckt att jag har en stållever. känns både bra och dåligt. måste tillbaka ner till peking snart alltså. lycklig är vad jag är. nu ska jag sova. godnatt.
 
såklart är ju alla bilder bara på oss, för ni vi va på de sjuuuukt roliga klubbarna, pubarna, för och efterfesterna så tar man inte speciellt mycket bilder. vi behöver inte låtsas. att vi stencoola alltså. för det är vi. jag har förövrigt kört sjukt mycket i staden. i norrköpings innercentrum. säger ju att jag är cool :P nu ska min lever få andas, hade ont i den imorse hahaha åh lilla kompis liksom :')

 

sista kvällen!

skål igen då :D
det svider i magen när jag dricker, ska man sluta då? svar: man dricker mera!

ön tha pulse

ibland så har man det bra. bland de första för att skippa kön haha yolo swag

gottgott

stadig kvällsmat innan utgång ikväll igen! ja igen. stackars min lever.

MYYYS

härlig torsdagskväll! bakismagen har talat.

Jan. 10, 2013


jahaja bacondax

gårkvällen var extremt rolig. hann med allt tror jag, skitfin lasagne till att börja med, sen var vi på en extrem mysig pub och sen nån nattclub där det var bigbrother folk som vi efterfestade med, och nån från x-factor. har ju inte koll på kändisar för fem öre så har ingen aning om vilka av några av nån är. bryr mig egentligen inte heller, men tyckte det va lite spännande. bondtjejjen är ute i storstaden liksom :D FÖR JAG HAR DET BRAAAA HÄÄR BOOORTAAAA

onsdags party!

framme i storstan ! nu finmiddag på ett italienskt ställe, sen utgång. wää

GRATTIS ♥

 
herregud min tjej har blivit stor, hela arton år.
har så mycket bilder på oss, men har bråttom med att packa tills när jag ska ner till dig idag så hinner inte fixa det. ÅH SÅ KUL! 
JAG ÄLSKAR DIG VÄRLDENS BÄSTA KOMPIS!

mvh backen

såhär kul hade vi det på italienska lektionen idag. pluggade oerhört mycket. och nu packar jag inför imorgon som faaan. shit så kul det ska bli! längtaaaar! och för första gången någonsin kommer jag ha något att sakna här hemma(min älskade familj, er saknar jag såklart lite också) och det känns förjävla bra :D livet bara flyter påååå

dagens bästa!

 
skrattade för mig själv faktiskt.
börjar skolan imorgon. sen tar jag semester direkt.
wäää vad livet flyter på ibland.

i ett ögonblick då allt står still

vet ni vad jag inte har berättat för er?
ja det är väldigt många saker, jag hoppar över att berätta massa roliga saker av någon andledning.
kan ha att göra en del med skitblogg.se också eftersom det krånglar för mig hela tiden :PpPppP
 
jag har skaffat mig pojkvän för er som inte förstått det, lyckliga sofia är lycklig. mer info kommer inom kort och efter hand.  ni fattar grejjen.
 
jag ska till norrköping på onsdag, vara där i fem dagar(ledigt från skolan haha) och fira fideli som fyller arton. gissa vad vi ska göra i fem dagar liksom. LEEETS PARTY!
 
jag tar snart studenten, wääää. funderar på att åka till norge efter och jobba.
året 2013 händer det så jävla mycket i mitt liv, det är helt sjukt. tänker inte bara på det som redan händer, utan allt som kommer. helt sjukt. och som sagt: varit outröttligt glad i, ja, jag vet inte hur länge. det har jag inte heller berättat. inte kunnat.
men nu vet ni. och ja, imorgon börjar skolan. ska bara vara där en dag innan jag åker mot en större stad MOHAHHAHA
 
 
inte alls överlycklig. har inte alls på mig röda strumpor :PPP

min helg::::

igår: i fredags:försökt blogga flera gånger om dagen, men blogg.se cpar som vanligt så det har inte gått. fan va trött jag blir. har haft jätte mycket roliga inlägg på g men man tappar liksom sugen litegrann. skit blogg.se.

party


det absolut bästa mot torra läppar!

helt klart värt de flera hundralapparna. faktiskt. iallafall om man har ströbröds läppar som jag :D

kom igen kompis!

RSS 2.0